Thank you!
We will contact you shortly
Історія про те, як знайти силу в слабкості, побудувати ком'юніті-хаб з нуля та досягти8% Engagement Rate в Instagram, перетворивши бізнес на місце сили
Історія про те, як знайти силу в слабкості, побудуватиком'юніті-хаб з нуля та досягти 8% Engagement Rate в Instagram,перетворивши бізнес на місце сили
Історія про те, як знайти силу в слабкості, побудувати ком'юніті-хаб з нуля та досягти 8% Engagement Rate в Instagram, перетворивши бізнес на місце сили
Локальна кав'ярня з 6 річною історією у Солом'янському районі Києва, розташована поруч із КНУБА
Попри чудову каву та щиру атмосферу, заклад страждав від "синдрому підвалу" — низька помітність, відсутність денного світла та, як наслідок, нестабільний потік гостей. Студенти, які були основною потенційною аудиторією, не мали достатньо причин, щоб повертатися знову і знову
Ми побачили, що головний актив кав'ярні — це не кава, а її власник з унікальним бекграундом організатора та потенційна студентська спільнота.
Наша стратегія була радикальною: перестати боротися з недоліками і перетворити їх на філософію. Ми вирішили перестати продавати "каву в підвалі" і почали будувати "своє місце для своїх" — студентський ком'юніті-хаб, де підвал є не мінусом, а перевагою: затишок, безпека під час повітряних тривог, особлива "лампова" атмосфера
Локальна кав'ярня з 6 річною історією у Солом'янському районі Києва, розташована поруч із КНУБА
Попри чудову каву та щиру атмосферу, заклад страждав від "синдрому підвалу" — низька помітність, відсутність денного світла та, як наслідок, нестабільний потік гостей. Студенти, які були основною потенційною аудиторією, не мали достатньо причин, щоб повертатися знову і знову
Ми побачили, що головний актив кав'ярні — це не кава, а її власник з унікальним бекграундом організатора та потенційна студентська спільнота.
Наша стратегія була радикальною: перестати боротися з недоліками і перетворити їх на філософію. Ми вирішили перестати продавати "каву в підвалі" і почали будувати "своє місце для своїх" — студентський ком'юніті-хаб, де підвал є не мінусом, а перевагою: затишок, безпека під час повітряних тривог, особлива "лампова" атмосфера
Локальна кав'ярня з 6 річною історією у Солом'янському районі Києва, розташована поруч із КНУБА
Попри чудову каву та щиру атмосферу, заклад страждав від "синдрому підвалу" — низька помітність, відсутність денного світла та, як наслідок, нестабільний потік гостей. Студенти, які були основною потенційною аудиторією, не мали достатньо причин, щоб повертатися знову і знову
Ми побачили, що головний актив кав'ярні — це не кава, а її власник з унікальним бекграундом організатора та потенційна студентська спільнота.
Наша стратегія була радикальною: перестати боротися з недоліками і перетворити їх на філософію. Ми вирішили перестати продавати "каву в підвалі" і почали будувати "своє місце для своїх" — студентський ком'юніті-хаб, де підвал єне мінусом, а перевагою: затишок, безпека під час повітряних тривог, особлива "лампова" атмосфера
Ми реалізували комплексне перетворення бізнесу, яке торкнулося кожного аспекту:
Ми реалізували комплексне перетворення бізнесу, яке торкнулося кожного аспекту:
Ми реалізували комплексне перетворення бізнесу, яке торкнулося кожного аспекту:
Перезапуск бренду дав швидкі та стійкі результати, перетворивши кав'ярню на успішний бізнес
Ключові показники (KPIs):
Перезапуск бренду дав швидкі та стійкі результати, перетворивши кав'ярню на успішний бізнес
Ключові показники (KPIs):
Перезапуск бренду дав швидкі та стійкі результати, перетворивши кав'ярню на успішний бізнес
Ключові показники (KPIs):
Давайте поспілкуємось. За 30 хвилин безкоштовної онлайн-зустрічі ми розберемо вашу ситуацію, і запропонуємо конкретні кроки, які можна зробити вже зараз
Давайте поспілкуємось. За 30 хвилин безкоштовної онлайн-зустрічі ми розберемо вашу ситуацію, і запропонуємо конкретні кроки, які можна зробити вже зараз
Давайте поспілкуємось. За 30 хвилин безкоштовної онлайн-зустрічі ми розберемо вашу ситуацію, і запропонуємо конкретні кроки, які можна зробити вже зараз